Київ: трагедія - снігоприбиральний трактор вбив жінку

Березень 27, 2013 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

Близько 13.20 на спецлінію «102» надійшов виклик від працівників швидкої допомоги. Медики повідомили, що біля Палацу Спорту жінка потрапила під снігоприбиральний трактор.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група Печерського райуправління міліції та працівники Управління ДАІ міста Києва. Як з’ясували правоохоронці зі слів очевидців, біля Палацу Спорту снігоприбиральний трактор, прибираючи сніг, здавав назад. Жінка, яка проходила поруч, спробувала перебігти шлях трактору та послизнулася, зіткнулася з трактором і впала. Не приходячи до свідомості, вона померла на місці.

Слідчим відділом Печерського райуправління міліції подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Наразі правоохоронці вживають першочергових оперативних заходів, оглядають місце пригоди та опитують свідків. Особа загиблої встановлюється.

 

  джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool