Київ: столичні школярі продемонстрували свої знання дорожньої грамоти

Травень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 927 | Коментарі: 0

Днями, у Київській інженерній гімназії, що у Дарницькому районі, відбулися змагання серед загонів юних інспекторів руху. 10 команд - переможців районних змагань показували своє уміння надавати першу медичну допомогу, володіння жестами регулювальника, майстерність керування велосипедом, теоретичне знання дорожньої грамоти.

Також один з етапів конкурсу був урок-виступ «Агітбригади», що є одним з найулюбленіших, й команд, і дорослих. Адже тут діти мають змогу у повному обсязі розкрити свій творчий потенціал.

За підсумками змагань кращою стала команда ЮІР «Крутий поворот» Деснянського району, школи №190. На другому місці опинились відразу дві команди, які набрали однакову кількість балів. Це команда «Форсаж» (школа №137) Дніпровського району та команда «Індиго» (школи №49) Шевченківського району. Третє місце посіла команда Подільського району «Круті подільські перці», школи №242.

Команди-переможниці від організаторів та спонсорів конкурсу – управління ДАІ міста Києва, Департаменту освіти і науки (КМДА), управління у справах сім’ї, молоді та спорту та театру юного глядача отримали дипломи та нагороджені путівками у літній табір. А команда ЮІР 190-ї школи, яка зайняла перше місце, поїде на наступний етап вже республіканських змагань у дитячий міжнародний центр «Артек».

«Змагання подібного роду можна без сумніву назвати дуже важливими, адже тих, хто програв, тут немає й бути не може. За допомогою гри, всі школярі стають справжніми знавцями Правил дорожнього руху - грамотними пішоходами, а згодом і водіями», - говорить начальник столичної Державтоінспекції Анатолій Курінний, - Хотів би щиро подякувати педагогам-керівникам команд за те, що вони завжди знаходять сили й можливість захопити дітвору цим вкрай необхідним заняттям – вивченням Правил дорожнього руху. В такий спосіб дорослі вносять вагомий внесок у попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму. Завдяки таким заходам школярі вчаться поважати і виконувати Правила дорожнього руху».

 

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool