Київ: стався схід з рейок вагонів-рефрижераторів

Вересень 07, 2013 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

О 09 год. 42 хв. 6 вересня у Дарницькому районі міста, на 7 км перегону Дарниця-Гребінка Південно-Західної залізниці, через обрив та падіння на колію люка полувагона стався схід з рейок 5 порожніх вагонів-рефрижераторів, з перевертанням на бік 1 вагону.

Всього в складі потягу було 49 вагонів, який прямував зі станції «Гребінка» до станції «Дарниця». В результаті події пошкоджено 1 електроопору, жертв та постраждалих немає. На час проведення відновних робіт рух по аварійній ділянці було закрито та о 15 год. 13 хв. рух відновлено по парній колії. До робіт залучалося 2 відновних потяги Південно-Західної залізниці. На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС у м. Києві, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool