Київ: рятувальники продовжують відкачувати талу воду

Квітень 09, 2013 | Новини | Переглядів: 1342 | Коментарі: 0

У зв’язку зі значними запасами снігу на більшості території Києва, що накопилися внаслідок сильних опадів ще у березні поточного року були підтоплені окремі території Києва.

 

9 квітня бійці Київського гарнізону разом з рятувальними підрозділами Луганської, Харківської та Полтавської областей проводили відкачку ґрунтових вод із підвалів та приміщень приватних житлових будинків у Солом'янському районі, на Кільцевій дорозі та вулиці Ватутіна. До робіт залучені 24 рятувальники, 10 одиниць, 2 мотопомпи з Луганської області, 8 осіб, 4 одиниці, 2 мотопомпи з Харківської та 6 осіб, 2 одиниці, 1 мотопомпа з Полтавської області. Загальний об’єм відкачаної води складає – 29 200 куб. м, повідомляє сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool