Київ: пожежа у гуртожитку Національного педагогічного університету

Листопад 19, 2013 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

 О 21 год. 11 хв. 18 листопада у Дніпровському районі міста на вул. Космічна,8Б, у дванадцятиповерховій будівлі гуртожитку Національного педагогічного університету ім. М.П. Драгоманова, на першому поверсі в приміщенні електрощитової виникла пожежа.

Внаслідок пожежі вогнем знищено обладнання щитової та закопчені стіни коридору. О 22 год. 18 хв. підрозділами ДСНС у кількості 7 од. техніки та 27 чол. особового складу пожежу ліквідовано. Під час гасіння пожежі, через щільне задимлення, рятувальниками ДСНС України, за допомогою висувних та авто драбин евакуйовано 40 осіб, з яких 9 осіб звернулися до лікарів швидкої допомоги зі скаргами на погане самопочуття, з них 3 особи з підозрою на отруєння продуктами горіння середньої тяжкості направлено до лікарень на обстеження. Жертв немає. Причини пожеж та розміри матеріальних збитків – встановлюються. На місцях подій працювали оперативні групи Головного управління ДСНС України у м. Києві, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool