Київ: нетверезий водій мопеда на пішохідному переході збив дитину

Травень 13, 2013 | Новини | Переглядів: 1454 | Коментарі: 1

Лише за вихідні дні, 11-12 травня, в Києві було зареєстровано п’ять ДТП за участю водіїв мототранспорту, в яких одна людина загинула та четверо - отримали травми. Серед травмованих - 11- річна дівчинка.

 

Дорожньо-транспортна пригода, у якому травмувалася дитина сталася 12 травня, о 20 годині, Оболонському районі столиці. На проспекті Героїв Сталінграда 19-річний водій мопеда «Феникс» на пішохідному переході скоїв наїзд на 11-річну дівчинку, яка переходила дорогу на дозволений «зелений» сигнал світлофора.

За попередніми даними, водій рухався з боку проспекту Маяковського у напрямку вулиці Мате Залки. Як з’ясувалося, водій керував не зареєстрованим мопедом, а також не мав при собі посвідчення водія. До того ж він знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Зрозуміло, що водія було відсторонено від керування та складено відповідний адміністративний протокол.

Внаслідок наїзду дівчинка отримала забиття тіла, закриту черепно-мозкову травму, рвані рани лоба та була госпіталізована до дитячої лікарні «Охматдит».

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини ДТП.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool