Київ: нетверезий громадянин вкрав вантажівку

Травень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1220 | Коментарі: 0

3 травня, пізно вночі, у Києві працівники відділу ДАІ Деснянського району отримали повідомлення, що на вулиці Бальзака нетверезий громадянин керує вантажівкою.

Правоохоронці не гаючи часу виїхали за вказаною адресою. Та як не поспішали, керманич авто вже встиг врізатися в дерево. Згодом з’ясувалося, 21-річний киянин, повертався додому і побачив припарковану вантажівку, що належить його сусіду. Молодику раптом захотілось проїхатися на цьому авто. Куди і для чого – пояснити не зміг. Дверцята кабіни він відкрив без проблем, а от двигун завести без ключа не зміг. Тоді хлопець попросив компанію молодих людей,що проходили поруч, підштовхнути авто. Прохання було виконано. Під захоплені вигуки та оплески компанії, «ЗІЛ» рушив. Але проїхав зовсім мало. Молодик не впорався з керуванням і вантажівка врізалась у дерево,що знаходилося неподалік. Наразі з’ясовуються всі обставини події.

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool