Київ: МОН запрошує представників ЗМІ

Квітень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

22 квітня 2013 року в конференц-залі готелю «Русь» (м. Київ, вул. Госпітальна, 4) проходитимуть урочисті заходи з нагоди Міжнародного дня інтелектуальної власності, який відзначатиметься під девізом «Творчість – наступне покоління».

Організатори заходу: Державна служба інтелектуальної власності України (Державна служба); Державне підприємство «Український інститут промислової власності» (ДП «УІПВ»).

У програмі заходу:

11:30 – реєстрація представників ЗМІ;

12.00 – 12.20 – брифінг керівників Державної служби та представників громадських організацій;

12:30 – 13.30 – урочисте відкриття та ознайомлення з експозицією виставки «Діти-винахідники». Представлені найкращі винаходи та творчі досягнення української молоді – винахідників та майстрів Малої академії наук України, Інституту обдарованої дитини Національної академії педагогічних наук України.

12:30 – 13.30 – презентація просвітницької кампанії «Дні боротьби з підробками та піратством в Україні» й громадської кампанії «Я купую справжнє!», під час якої будуть представлені зразки контрафактних товарів, що розповсюджуються в нашій державі.

13:30 – 15:00 – церемонія вручення дипломів та пам’ятних відзнак переможцям всеукраїнського конкурсу «Винахід року». Учасниками стануть представники провідних вишів, науково-дослідних колективів, підприємств – винахідники, яких по праву можна вважати винахідницькою елітою України. Призи будуть вручені переможцям конкурсу у 28 номінаціях.

15:00 – 17.00 – Майстер-класи для шкільної молоді. Модератори: представники Державної служби, Філії «Український центр інноватики та патентно-інформаційних послуг» Державного підприємства «Український інститут промислової власності», компанії «Майкрософт-Україна», об’єднання «Український альянс по боротьбі з підробками та піратством», патентні повірені.

УВАГА! Акредитація журналістів на захід – обов’язкова. Заявки на акредитацію приймаються до 17.00 19 квітня 2013 року.

Контакти: відділ зв’язків з громадськістю, Лариса Севостьянова (тел.: 494-06-81).
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool