Київ: «Марш рівності» (фото)

Травень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1422 | Коментарі: 0

На проспекті Перемоги в районі Кіностудії ім. Довженка у символічному марші взяли участь близько 100 осіб.

 Охорону громадського порядку під час заходу забезпечували близько 500 чоловік особового складу столичної міліції. Неподалік маршруту параду зібралися його противники, представники різних громадських організацій. Провокативні спроби зіткнення з боку кількох з них було одразу припинено правоохоронцями. При цьому затримано 13 порушників. Один з них встиг кинути димову шашку, але, завдяки злагодженим діям міліції, ніхто не постраждав. Після 20 хвилин параду його учасників було, задля уникнення подальших конфліктів, організовано проведено правоохоронцями на територію кіностудії і розміщено в автобусах, після чого вони безперешкодно покинули територію установи. Затриманих провокаторів доставлено в автозаку до Шевченківського райуправління міліції, де на них складено адмінпротоколи за статтею 173 КУпАП: «Дрібне хуліганство», повідомляє сайт mvs.gov.ua

Київ: «Марш рівності» (фото)

Київ: «Марш рівності» (фото)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool