Кіровоградщина: жінка відмовила чоловіку, за це він її і вбив

Лютий 01, 2013 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

Після посиденьок компанії, що розпивала спиртні напої в одній із квартир в обласному центрі, жителі багатоповерхівки виявили на сходах у під’їзді жінку, що не подавала ознак життя. Про подію одразу ж повідомили до Кіровського відділу міліції.

За вказаною адресою прибув наряд патрульної служби, дільничний інспектор міліції та слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі потерпілої правоохоронці виявили численні синці та садна на обличчі.
Опитавши жителів будинку, працівники міліції з’ясували, що жінку на сходи витяг зі свого помешкання місцевий житель, після чого втік із під’їзду.
У ході відпрацювання прилеглої території правоохоронці затримали підозрюваного, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, намагався сховатися у сусідньому дворі. Ним виявився непрацюючий 46-річний житель обласного центру.
Попередньо встановлено, що 43-річна кіровоградка разом зі своїм співмешканцем завітала до знайомого на застілля. Під час розпиття алкоголю господар помешкання вигнав чоловіка, а жінка затрималася у гостях. Під дією вжитого спиртного кіровоградець забажав від знайомої ласки, але отримав відмову.
Образившись на гостю, чоловік почав бити її кулаками по голові. Коли потерпіла втратила свідомість, витягнув жінку з помешкання на сходи, а сам втік.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років, проводиться розслідування. Стосовно підозрюваного обрано міру запобіжного заходу – арешт.

СЗГ УМВС України  в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool