Кіровоградцю- учаснику бойових дій в республіці Афганістан безкоштовно облаштують індивідуальне опалення

Липень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1438 | Коментарі: 0

Під головуванням т.в.о. заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олександра Головченка відбулося засідання міжвідомчої комісії з влаштування індивідуального опалення в квартирах багатоповерхових житлових будинків.

За інформацією Олександра Головченка, розглянуто питання про надання дозволів мешканцям на відключення від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання для влаштування індивідуального опалення у багатоповерхових житлових будинках Кіровограда та затвердження актів про відключення мереж центрального опалення та гарячого водопостачання, наданих мешканцями багатоповерхівок.
Під час засідання комісії було розглянуто та затверджено 125 актів та надано 250 дозволів мешканцям на влаштування індивідуального опалення у багатоповерхових житлових будинків , за умови відсутності боргів за отримані комунальні послуги.
Олександр Головченко відзначив, що комісія позитивно розглянуто заяву учасника бойових дій в Республіці Афганістан Саміщенка Миколи Олександровича щодо надання дозволу на відключення від мереж центрального опалення та гарячого водопостачання та облаштування індивідуального опалення безкоштовно.

джерело сайт Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool