Кіровоградцям нагадують - час оформити субсидії!

Квітень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1921 | Коментарі: 0

Шановні споживачі ДП «Кіровоградтепло» ТОВ «ЦНТІ УНГА» - час оформити субсидії !

Звертаємося до мешканців м. Кіровограда з метою інформування про те, що в Україні діє програма державної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг, яка надається безготівково, у вигляді житлових субсидій.

Пропонуємо усім використати право на зменшення витрат на оплату житлово-комунальних послуг. Для цього потрібно звернутись до управління соціального захисту населення за місцем Вашої реєстрації ( для осіб, що орендують житло – за місцем фактичного проживання) щодо призначення житлової субсидії.

Звертаємо Вашу увагу, що з 1 травня 2015 року суттєво спрощено порядок призначення субсидій і форми Заяви та Декларації, що подаються.

Вам будуть надіслані бланки Заяви та Декларації, які Ви зможете заповнити і надати (або надіслати поштою) до управління соціального захисту Вашого району, адреси яких вказані нижче.

Якщо Ви отримували субсидію протягом опалювального періоду 2015/2015 року, субсидія на наступний період призначається на підставі раніше наданих документів, без необхідності повторного звернення до управління соціального захисту населення та подання Заяви та Декларації.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання, то відповіді на них Ви можете отримати у управліннях соціального захисту населення за телефонами, вказаними нижче, або за телефоном Урядової «гарячої лінії» - 0800 507 309.

Також Ви можете дізнатися більше про програму житлових субсидій на сайті Міністерства соціальної політики України - mlsp.gov.ua

Адреси та контактні телефони управлінь соціального захисту у м. Кіровограді:

Управління СЗН Кіровського району м. Кіровограда

25030, м. Кіровоград, вул. Шатила, 12, тел. (0 522) 37-07-39

Управління СЗН Ленінського району м. Кіровограда

25006,м. Кіровоград, вул.Дворцова 53/39, тел. (0 522) 24-07-85

Управління СЗН Кіровоградського району

25014, м. Кіровоград, вул. Аерофлотська,5а, тел. (0 522) 56-12-42

Форми Заяви про призначення субсидії, Декларації про доходи і витрати та Інструкцію про порядок їх заповнення Ви можете знайти тут.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool