Кіровоградцям нагадали правила пожежної безпеки (ФОТО)

Вересень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1942 | Коментарі: 0

У Кіровограді працівники Управління Держтехногенбезпеки та Територіального управління МНС провели рейд у приватному житловому секторі.

Пожежні інспектори та рятувальники спільно з соціальними працівниками територіального центра соціального обслуговування населення відвідали будинки одиноких пенсіонерів, що проживають в районі Кущівки. Ціль таких візитів – огляд готовності помешкань до опалювального сезону та нагадування громадянам про вимоги пожежної безпеки при влаштуванні й експлуатації пічного опалення та електронагрівальних приладів. Хоча більшість приватних житлових будинків обласного центра опалюється газом, все ж зустрічаються жителі, які віддають перевагу пічному опаленню. Вірною прихильницею печей виявилася Ірина Вадимівна, у двір якої зайшли учасники рейду. Жінка розповіла, що пічка для неї справжня подруга і її вона не проміняє на жодний газовий котел. Разом з тим, вона завжди ретельно виконує всі необхідні заходи, аби пічка добре гріла домівку в холоди.
Її сусіди, подружжя Олександр Васильович та Лариса Тимофіївна, використовують для обігріву свого будинку електрокалорифери. Пояснюють, що хоча електроенергія і не дешева, та все ж купувати вугілля для печі ще дорожче. Тож старенькі змушені економити. Їм гості нагадали правила безпеки при використанні електроприладів та залишили застережну листівку.
Кожен будинок і кожен господар мають свої особливості, виходячи з цього різнилися і теми бесід, і поради фахівців у сфері пожежної безпеки.
Нагадаємо усім, що зима не за горами. Тому ретельно перевірте справність свого опалювального обладнання та його готовність до роботи. Захистіть свої домівки від пожеж!
 

Кіровоградцям нагадали правила пожежної безпеки (ФОТО)

Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool