Кіровоградця затримали за підозрою у збуті наркотичних засобів

Травень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1225 | Коментарі: 0

У місті Кіровограді працівники відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у збуті коноплі 20-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

Уже кілька років молодик перебував на обліку у наркологічному диспансері. Також був раніше засуджений за зберігання наркотичних засобів, і, як з’ясувалося, на шлях виправлення так і не став. Окрім того, що сам вживав наркотики, ще займався і їх розповсюдженням. 

Провівши кілька оперативних закупівель, правоохоронці задокументували злочинну діяльність чоловіка. Він реалізував 10 грамів зілля за майже 200 гривень. Під час затримання у підозрюваного працівники міліції виявили ще декілька грамів подрібненої коноплі, яку вилучили та направили на дослідження.
За фактом збуту наркотичних засобів порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 307 КК України. Зловмисника затримано у порядку ст. 115 КПК України. Наразі він перебуває в ІТТ.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool