Кіровоградця викрито у виготовленні опію

Березень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Правоохоронці перевіряють інформацію щодо надання чоловіком власного домоволодіння наркозалежним особам для вживання наркотиків.

Працівники 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Нацполіції України задокументували протиправну діяльність наркозалежного 35-річного жителя обласного центру.

29 березня у ході проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання громадянина вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб – опій ацетильований, приладдя та інгредієнти для його виготовлення, залишки речовини та пристрій для вживання марихуани.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 309 «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту», триває.

Якщо Вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095-189-43-50 або на електронну пошту: dpn4@antidrug.gov.ua. Конфіденційність гарантується.

За матеріалами відділу 4-го управління Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції України

 

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool