Кіровоградця вдруге затримано за підозрою у скоєнні вбивства

Квітень 28, 2011 | Новини | Переглядів: 2134 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського відділу міліції Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали раніше судимого 48-річного жителя обласного центру. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

            Підозрюваний із 79-літньою потерпілою мешкали по-сусідству. Недільного дня від застілля чоловіка відірвала квартирантка пенсіонерки. Жінка попросила допомогти відімкнути двері їх помешкання. Зловмисник разом із приятелем вирушили до бабусиної домівки, та як виявилось двері були відчиненими. Знайомий із квартиранткою пішли святкувати далі, а підозрюваний згадав, що якось сусідці позичав сокиру, тож вирішив забрати свою річ.

            Між чоловіком та літньою жінкою виникла сварка. Зловмисник, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, наніс потерпілій важкі травми.

            Тіло небіжчиці виявили сусіди, які й повідомили про пригоду працівникам міліції. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці затримали підозрюваного за місцем проживання. За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство, вчинене особою, яка раніше вчинила умисне вбивство), санкція якої – покарання у виглядіпозбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічногоув’язнення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool