Кіровоградця так побили, що він досі перебуває у стабільно тяжкому стані

Грудень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1118 | Коментарі: 0

Під час конфлікту троє зловмисників завдали 28-річному місцевому жителю травм голови. За вчинене особам загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Кіровоградського відділу поліції надійшло повідомлення від лікаря обласної лікарні про те, що до реанімаційного відділення був доправлений місцевий житель. Медики діагностували у потерпілого відкриту черепно-мозкову травму та забій головного мозку.

Попередньо встановлено, що між чоловіками, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, раптово виник конфлікт. Причиною сутички була нібито дівчина. Під час п’яної бійки молодики нанесли потерпілому удари в голову та грудну клітину, після чого втекли з місця пригоди.
Побачивши непритомного чоловіка, небайдужі перехожі викликали швидку допомогу.

- Провівши низку першочергових розшукових заходів, за кілька діб працівники поліції вийшли на слід нападників. Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися жителі області 24, 26 та 32 років, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. – Потерпілий досі перебуває у стабільно тяжкому стані.

За цим фактом розпочато досудове слідство за ознаками ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool