Кіровоградця позбавили волі за наругу над могилами

Січень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1097 | Коментарі: 0

У жовтні минулого року Ленінський районний суд розглянув кримінальну справу за обвинуваченням 28-річного кіровоградця, обвинуваченого у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.297 КК України ( наруга над могилою). Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі прокуратури області

Чоловік разом з своїм спільником, протягом травня-червня 2011 року, на території далекосхідного цвинтаря, що в обласному центрі, попри моральні та релігійні аспекти щодо поховання померлих, виявили повну неповагу до пам”яті і праху покійних, вчинили наругу над 20 могилами поховання. Здобиччю крадіїв були металеві труби, бруски, кути та арматура з пам”ятників.

Вироком Ленінського районного суду особу визнано винним у вчиненні злочину і призначено покарання у виді позбавлення волі строком на чотири роки, з іспитовим строком два роки.
Прокурором Ленінського району на рішення суду першої інстанції внесено апеляцію. На думку прокурора вирок суду незаконний у зв”язку з невідповідністю призначеного покарання тяжкості вчиненого злочину внаслідок м”якості та неправильним застосуванням кримінального закону та порушення вимог КПК України.
19 січня цього року апеляційний суд області погодився з доводами прокуратури та задовольнив апеляцію прокурора Ленінського району. У кримінальній справі постановлено новий вирок - 28 річного кіровоградця засудженого до чотирьох років реального позбавлення волі.
Що цікаво,чоловік у ході судового засідання свою вину у вчиненні злочину визнав повністю і щиро каявся у вчиненому…
Додамо, що спільник засудженого тривалий час перебував у розшуку. Наразі його затримано. Триває слідство. Незабаром він також постане перед судом.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool