Кіровоградця побили та пограбували

Січень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1350 | Коментарі: 0

Внаслідок раптово виниклого конфлікту зловмисники нанесли 42-річному жителю обласного центру тілесні ушкодження та привласнили його мобільний телефон. За такі дії підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення про те, що до обласної лікарні було доставлено чоловіка з тілесними ушкодженнями. Як з’ясувалося, кіровоградець не лише отримав тяжкі травми, а й став жертвою пограбування. Між знайомими, які мешкали та працювали разом, раптово виникла сварка, нібито через продукти харчування. У ході сутички зловмисники нанесли потерпілому удари в область голови та грудної клітини. Після чого зайшли в його кімнату та забрали мобільний телефон. Працівники міліції оперативно відреагували та затримали грабіжників. Ними виявилися двоє раніше судимих жителів обласного центру 30-ти та 39-ти років. У кімнаті одного із підозрюваних правоохоронці вилучили і речовий доказ – мобільний телефон потерпілого. - По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж», - розповів т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. - Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool