Кіровоградців застерегли від необережності при користуванні газовими та побутовими приладами

Січень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 941 | Коментарі: 0

З початку року на території Кіровоградської області виникло понад 60 пожеж, і переважна більшість з них – у житловому секторі.

Саме тому щотижневі рейдові перевірки, які проводять працівники пожежно-рятувальної служби області мають на меті нагадати людям, яких норм протипожежної безпеки дотримуватись при користуванні електронагрівальними приладами чи побутовим газом. 15 січня працівники обласного Управління ДСНС провели роз’яснювальну роботу з мешканцями мікрорайону Ковалівки м.Кіровограда.

Організатори рейду радили перевірити справність обігрівачів, не користуватись несправним обладнанням чи не за призначенням, а також не залишати маленьких дітей без нагляду у кімнатах з працюючими обігрівачами. Співробітники Служби порятунку, спілкуючись з мешканцями міста, особливо звертали увагу на те, щоб громадяни ні в якому разі не користувалися саморобними електронагрівальними приладами та не перевантажували електромережу.

Рятувальники також наголосили, що забороняється встановлювати газове обладнання самостійно та обов’язково з цією метою слід звертатися до спеціалістів. Також, залишаючи будинок, необхідно ретельно перевіряти чи вимкнений газ. Оскільки його накопичення в приміщенні загрожує непередбачуваними наслідками.

Жителі обласного центру отримали і застережні листівки на відповідну тематику. На цьому рятувальники не зупиняються та проводять рейдові перевірки і в інших населених пунктах області.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool