Кіровоградців запрошують у Маріуполь

Квітень 16, 2015 | Новини | Переглядів: 1301 | Коментарі: 0

Управління економіки Кіровоградської міської ради повідомляє, що 26 - 27 травня 2015 року у Маріуполі відбудеться Міжнародний форум для сталого розвитку міст GREEN CITY за підтримки Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства екології та природних ресурсів України, Маріупольської міської ради.

Організаторами Форуму є Всеукраїнська громадська організація “ Жива планета” та громадська спілка “ Зелений центр “ Метінвест ”.
Формат GREEN CITY створює унікальну платформу для розвитку партнерстьких відносин серед представників ділових кіл, органів місцевої влади, науки та громадськості в їх єдиному прагненні до сталого місцевого та регіонального розвитку.
Участь у заходах Форуму безкоштовна. Учасникам Форуму відшкодовуються витрати на проїзд.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool