Кіровоградців запрошують ознайомитися з виставкою-порадою

Лютий 14, 2016 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Останнім часом все більшої популярності набуває читання української літератури. На щастя, людину, яка читає українську книгу, нерідко можна помітити і у міському транспорті, і на зупинці, і під час прогулянки парком.

Твори українських авторів вишукані, інтелектуальні, збуджують замислитися, краще сприймаються, є зрозумілішими, кращими для сприйняття, ближчими до душі.

Сучасні українські письменники дивують глибиною пізнання та філософським змістом своїх творів. Тут немає місця нісенітницям, легковажності чи поверховості. Чого лишень варта містичність з відчуттям українського національного колориту творів Юрія Винничука, відвертість і щирість прози Сергія Жадана, дивність та непередбачуваність, схожих на складну шахову партію, сюжетів Ірен Роздобудько.

Вражають чуттєвістю, глибиною і проникливістю романи Люко Дашвар та Марії Матіос. Героїні їх романів живуть «на межі», щодня випробовуючи свою любов і долю. Вабить і зворушує читацький інстинкт інтелектуальна проза Оксани Забужко, а незнищенний оптимізм, фірмова самоіронія та приголомшлива і непередбачувана проза життя притаманні творчості епатажної Ірени Карпи.

Не забувати українську класику та ознайомитися з багатим і різноманітним світом сучасної української літератури запрошують бібліотекарі філії №4, пропонуючи ознайомитися з виставкою-порадою «Будь сучасним – читай українське!», яка експонується у читальному залі бібліотеки.

Тож, запрошуємо усіх до бібліотеки ознайомитися з новинками сучасної української літератури, які треба і варто читати. Виховуйте у собі гарний літературний смак.

Ірина Абрамова

Читайте также: Кировоградцы, с Днем святого Валентина
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool