Кіровоградців запрошують на зустріч-діалог

Листопад 21, 2014 | Новини | Переглядів: 881 | Коментарі: 0

25 листопада 2014 року о 14.20 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує на зустріч-діалог «Я хочу жити в світі без насильства!».

Захід проводиться в рамках всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» з метою привернення уваги громадськості до актуальних проблем подолання насильства в сім'ї та забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.

За даними НАН України, 68% українок страждають від насильства в сім'ї, 20% з них зазнають тиранію постійно, і лише 2% жертв звертаються до суду. Державна соціальна служба для дітей, сім’ї та молоді оприлюднила данні банку кризових сімей, де значаться близько 200 тисяч українських сімей.
В рамках заходу відбудеться обговорення проблеми насильства та його протидії з фахівцями соціальних служб, психологами, представниками Української Православної Церкви та громадськості.
Серед гостей заходу:
• Марина Пустовойт, начальник відділу сім’ї та оздоровлення дітей департаменту соціального захисту населення Кіровоградської ОДА;
• Наталія Вінницька, директор Кіровоградського обласного центру соціально-психологічної допомоги;
• Діонісій Буренко, священик, голова Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви;
• Андрій Бобрик, священик, голова соціального відділу Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви;
• Віталій Ігнатьєв, кандидат філософських наук, релігійний філософ;
• Владислав Зубченко, практикуючий психолог.

Також під час заходу відбудеться он-лайн спілкування з зірками української естради Едуардом Приступою, лідером гурту «Неділя», Любовью Юнак (гурт «Лавіка») та Русланом Соловьйовим лідером гурту «Закрай», які висловлять свою позицію щодо насильства та його подолання в Україні.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool