Кіровоградців запрошують на свято мистецтва дитячої творчості та живого звуку

Грудень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 842 | Коментарі: 0

9 грудня 2014 року Кіровоградська музична школа №2 ім.Юлія Мейтуса відзначає свій 40-річний ювілей.

Цього дня о 16 годині в концертній залі Кіровоградського музичного училища відбудуться урочистості з нагоди дня народження музичної школи, яка вписала блискучу сторінку в історію мистецького сьогодення Кіровоградщини.
Яскраві концертні програми, створення творчих проектів, успішні виступи на виконавських конкурсах всеукраїнського та міжнародного рівня, чільне місце серед кращих педагогічних колективів не тільки міста Кіровограда, Кіровоградської області, але і України – це сьогоднішні досягнення школи. Заслужену славу педагогічний колектив завоював у звитяжній повсякденній праці, у пошуках та вихованні юних обдарувань. Особливою гордістю педагогів є учні, які обрали своєю професією музичне мистецтво, адже в Кіровоградському музичному училищі зараз навчаються більше 30 випускників, які продовжать традиції колективу та примножують славу мистецтва рідного краю.
Особливо важливою справою школи є вшанування пам’яті нашого земляка – композитора, лауреата Національної премії ім..Т.Г.Шевченка, Народного артиста України Юлія Сергійовича Мейтуса, чиє ім’я з гордістю носить заклад. Фестиваль «Класік-проект», обласні конкурси юних композиторів та виконавців творів Ю. Мейтуса, авторські концерти провідних українських композиторів сучасності у рідному місті, екскурсії – далеко не весь перелік добрих справ, якими опікується школа.
У святковому концерті, який стане творчим звітом перед громадськістю міста, візьмуть участь кращі учнівські колективи – лауреати всеукраїнських та міжнародних конкурсів – 4 хори, капела бандуристів «Україночка», духовий оркестр «Сурми Єлисавета» та оркестр народних інструментів «Верея», 4 вокальні ансамблі, 3 камерні ансамблі, ансамблі народних інструментів, гітаристів. Музичний подарунок готують і випускники школи – ансамбль викладачів школи «Диксиленд» та студенти Кіровоградського музичного училища. Програма концерту пронизана любов’ю до України, шаною до вітчизняної історії та віри у світле майбуття українського народу.
Запрошуємо усіх шанувальників музики взяти участь у святі мистецтва дитячої творчості та живого звуку.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool