Кіровоградців запрошують на службу за контрактом

Лютий 17, 2016 | Новини | Переглядів: 2230 | Коментарі: 0

Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення УДСНС України у Кіровоградській області запрошує на службу за контрактом кандидатів на посади рядового і молодшого начальницького складу:

ВИМОГИ ДО КАНДИДАТІВ:

- на службу цивільного захисту приймаються на конкурсній основі громадяни України (чоловіки) з 18 років, з повною загальною середньою освітою, які за станом здоров’я, фізичною підготовкою, діловими та моральними якостями здатні виконувати свій службовий обов’язок.

Держава гарантує:

- стабільне щомісячне та своєчасне грошове забезпечення (від 3000 грн.) з подальшим збільшенням;
- забезпечення форменим одягом та відповідними знаками розрізнення;
- щорічне проходження медичного огляду з подальшим проведенням лікувально-профілактичних заходів;
- забезпечення путівками на безоплатне проходження медико-психологічної реабілітації;
- забезпечення осіб рядового та молодшого начальницького складу та членів їхніх сімей жилими приміщеннями за рахунок коштів державного бюджету;
- надання щорічних основних відпусток (30 календарних днів і більше у відповідності до вислуги років) із збереженням грошового забезпечення;
- надання додаткових відпусток, передбачених законодавством, із збереженням грошового забезпечення;
- граничний вік перебування на службі цивільного захисту для осіб рядового і начальницького складу становить – до 50 років, з подальшим правом пенсійного забезпечення.
- держава забезпечує соціальний та правовий захист осіб рядового і начальницького складу і членів їхніх сімей відповідно до Конституції України та інших законодавчих актів.

Для отримання додаткової інформації звертатися за адресою:

м. Кіровоград вул. Шевченка, 3. тел. 24-07-36, 0666021498


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool