Кіровоградців запрошують на прем"єру

Серпень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1300 | Коментарі: 0

Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка запрошує відвідати прем’єрний показ аматорського фільму «Вужичка»

7 серпня 2012 року о 16.00 в приміщенні Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка (вул. Декабристів 6/15, другий поверх) відбудеться прем’єрний показ аматорської стрічки «Вужичка». Фільм створено учасниками Дитячо-юнацької телевізійної акторської студії «Жайвір» імені Леоніда Бикова під керівництвом Силіної В. І.
«Національність дає нам Бог, моральні якості ми обираємо - самі» - епілог, що характеризує основну ідею стрічки. Фільм присвячено проблемі расової дискримінації циган і його показ відбувається з нагоди Міжнародного дня пам'яті жертв циганського Голокосту.
Запрошуємо усіх бажаючих. Вхід вільний.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool