Кіровоградців запрошують на квітневі музичні вечори

Квітень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

“Квітневі музичні вечори” у Кіровоградській дитячій музичній школі №2 розпочалися вшануванням пам’яті видатного єлисаветградця, українського композитора ХХ-го століття Юлія Мейтуса у народному меморіальному музеї його імені.

В урочистостях взяли участь учні школи, їхні батьки , гості міста та кіровоградські шанувальники музичної творчості.
Афіша фестивалю творчих здобутків учнівського та педагогічного колективу школи, відомої далеко за межами рідного краю, за 15 років не тільки набула традиційних форм, але й порадувала новими творчими досягненнями. Саме такими для шанувальників дитячого театрального мистецтва стануть свято казки, на якому будуть представлені два музичних спектаклі шкільного театру «Менестерлі», концерт на пошану П.І.Чайковського, творчі звіти учнів та викладачів всіх відділів, творчих колективів та солістів-переможців різноманітних конкурсів цього навчального року, відзначила директор ДМШ №2 Валентина Ревенко.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool