Кіровоградців запрошують на круглий стіл «Цінності життя»

Червень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 952 | Коментарі: 0

24 червня 2014 року об 11.00 в Кіровоградській обласній бібліотеці для юнацтва ім.О.М.Бойченка відбудеться круглий стіл «Цінності життя».

Мета заходу: запобігання випадків суїциду серед підростаючого покоління.

Організатори: Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва ім. О.М.Бойченка; Молодіжний відділ Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, серед населення віком від 15 до 44 років самогубство є однією з трьох головних причин смертності, після серцево-судинних та онкологічних захворювань.
Кожного року, в світі, близько мільйона людей власноручно вкорочують собі вік, тобто одна людина кожні 40 секунд.
Кількість спроб звести рахунки з життям в Україні пропорційна кількості дорожньо-транспортних пригод.
Тема підліткового суїциду особливо гостра, але цю тему намагаються обходити, не підіймати на широкий загал. Виховуючи молоде підростаюче покоління ми не зважаємо на те, яку частину нашого майбутнього ми втрачаємо через подібні події.

Теми для обговорення:
- донесення до підростаючого покоління цінності людського життя;
- психологічні та духовні аспекти суїцидальної поведінки;
- постійна боротьба людей з обмеженими можливостями за повноцінне життя в суспільстві та інші.

Учасники круглого столу:
- Зубченко Владислав Владиславович – викладач факультету педагогіки та психології Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка;
- Вінницька Наталія Миколаївна - директор обласного центру соціально-психологічної допомоги;
- священик Діонісій Буренко - голова Молодіжного відділу Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви;
- священик Андрій Бобрик - голова Соціального відділу Кіровоградської єпархії Української Православної Церкви;
- учні ВПУ №9, молодь Кіровоградщини.

В рамках круглого столу відбудуться он-лайн спілкування з зірками українського шоу-бізнесу, які висловлять своє відношення та дадуть поради стосовно цієї теми (дуєт Анна-Марія - українські співачки і акторки; лідер гурту «С.К.А.Й.» Олег Собчук; Влад Дарвін – композитор, вокаліст, продюсер). Також в он-лайн спілкуванні братиме участь архімандрит Іоасаф (Перетятько) - насельник Київського Троїцького Іонинського монастиря, на всю Україну та за її межами він відомий завдяки енергійній роботі з молоддю. Багато років він є ведучим знаменитої Іонинської «молодіжки». Член редколегії популярного православного журналу для молоді «Отрок.ua». Перший заступник голови Синодального відділу УПЦ по роботі з молоддю.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool