Кіровоградців запрошують на концерт

Січень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

28 січня о 15.00 у відділі мистецтв Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. О.М.Бойченка відбудеться концерт «Скарбниця української класики».

Відвідувачі заходу зможуть почути твори українських композиторів-ювілярів 2013-2014 років Юлія Мейтуса, Якова Степового, Миколи Колеси у виконанні мистецької молоді м. Кіровограду. Також усі бажаючи зможуть познайомитись зі сторінками життя та творчості видатних композиторів переглянувши однойменну тематичну викладку літератури.
Захід відбудеться в рамках обласного Фестивалю-конкурсу української академічної музики «Классік-проект», присвяченого пам’яті нашого видатного земляка, композитора, лауреата Державної премії ім. Тараса Шевченка, народного артиста України Юлія Мейтуса.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool