Кіровоградців запрошують на бібліопроект «Креативна середа»

Жовтень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1374 | Коментарі: 0

21 жовтня 2015 року о 18.00 після літніх канікул обласна бібліотека для юнацтва знову запрошує на бібліопроект «Креативна середа», де на Вас чекають цікаві зустрічі з кіровоградськими виконавцями, творчі вечори, багато музики, різні ігри, книжкові виставки та гарний настрій.

Кожен вечір у нашій бібліотеці цікавий і неповторний. Цієї середи відбудеться зустріч з музикантами, які пропагують патріотичні пісні та розкривають творчий потенціал нашого краю. Гурт «Контр Версія» - фіналіст та дипломант XIV Всеукраїнського фестивалю «Червона Рута» 2015 року у м. Маріуполь. Під час зустрічі ви матимете можливість поспілкуватися з музикантами особисто, задати свої питання, познайомитися з їхньою творчістю, послухати старі пісні та побувати на прем’єрі нових.
«Пройдя сквозь множество преград
И не взирая на упрёки,
Мы как и прежде, служим Року
И любим наш Кировоград!» - під таким гаслом творять музиканти і ми запрошуємо вас на вечір патріотичного року, пісень, які не залишать байдужими.
Окрім концерту та спілкування з талановитими музикантами на вас чекає книжкова виставка «Музичний феєрверк», бібліокінозал та комп’ютерні розваги.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool