Кіровоградців закликають приділити увагу питанням безпеки

Червень 16, 2016 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

Як свідчить статистика, найчастіше саме «людський фактор» стає причиною пожеж у житловому секторі.

Залишені увімкненими газові чи побутові прилади, перевантаження мережі або паління у ліжку не раз ставали причиною пожеж. Тож питання безпеки у побуті не втрачає своєї актуальності у будь-яку пору року і працівники Служби порятунку постійно проводять роботу щодо навчання населення з цієї тематики.

Так, 16 червня рятувальники Знам’янського міськрайвідділу У ДСНС в області спільно з працівниками Територіального центру соціального обслуговування провели роз’яснювальну роботу з пенсіонерами. Жителям районного центру надали застережні листівки, нагадали номери екстрених служб та розповіли не лише правила пожежної безпеки вдома, а й порядок дій на випадок надзвичайної ситуації або виявлення підозрілого предмету. Цього дня працівники пожежно-рятувальної служби спілкувалися з такого приводу і з жителями смт Голованівськ.

Співрозмовникам також нагадали про безпеку під час відпочинку на природі.
Аби попередити пожежі та запобігти нещасним випадкам така робота проводиться постійно.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool