Кіровоградців закликали дотримуватися режиму тиші у скорботні дні

Серпень 05, 2014 | Новини | Переглядів: 1223 | Коментарі: 0

Проявити громадянську позицію, показати соціальну відповідальність закликали керівників торгівлі та ресторанного господарства заступник міського голови Сергій Васильченко та начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Наталія Бабенко під час робочої наради у Кіровоградській міській раді сьогодні, 5 серпня.

Сьогодні наша країна переживає складний час, - наголосив під час зустрічі Сергій Васильченко, - фактично ми знаходимося у стані війни. Чи не щодня приходять зі Сходу України страшні звістки про загибель наших воїнів - земляків, учасників антитерористичної операції. На Театральній площі обласного центру кіровоградці проводжають героїв в останню путь. В такі дні у місті оголошується День жалоби. Ми окремо звертаємося напередодні до кожного з Вас, як керівників закладів, з проханням дотримуватися режиму тиші, не включати гучну музику, відкласти розважальні заходи. На жаль не всі дослуховуються, дуже неприємно вразив грандіозний феєрверк у неділю, 4 серпня, коли місто прощалося з героєм – прикордонником і це викликало сильне обурення у кіровоградців. Сергій Васильченко висловив сподівання, що представники бізнесу з розумінням поставляться до того, що в родини багатьох кіровоградців прийшло велике горе, висловлять свої співчуття дотриманням режиму тиші і розділять з ними біль втрати. Наталія Бабенко також звернула увагу керівників закладів на необхідність найсуровішого дотримання всіх норм чинного законодавства України, рішень Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щодо правил торгівлі, режиму роботи та заборони продажу спиртних напоїв після 22.00.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool