Кіровоградців вітають із всенародним святом - Днем Перемоги!

Травень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 2080 | Коментарі: 0

Дорогі ветерани! Шановні жителі Кіровоградщини!

Колектив Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області сердечно вітає вас із всенародним святом – Днем Перемоги!

Це свято уособлює героїзм і самопожертву наших співвітчизників, які не шкодуючи власного життя, здобули для світу перемогу над нацизмом, зберегли мирне небо для майбутніх поколінь.

Доземний уклін й безмежна синівська вдячність всім, хто героїчно пройшов довгими й тернистими дорогами найжорстокішої в історії людства війни і відстояв Батьківщину, виявив нездоланну мужність та незламність духу, а потім відроджував рідну землю зі згарища післявоєнної руїни.

Вічна пам’ять тим, хто загинув на фронтових полях, і тим, хто пішов з життя пізніше, вже у мирний час.
Сяйво тієї перемоги служить орієнтиром Миру і Свободи для українців-патріотів, котрі сьогодні захищають незалежність нашої держави.
Здоров'я вам та злагоди, добра і благополуччя!

Дорогі ветерани! Шановні жителі Кіровоградщини!


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool