Кіровоградців просять одягнутися у блакитне

Березень 31, 2016 | Новини | Переглядів: 2234 | Коментарі: 0

Кіровоград вперше долучається до відзначення Всесвітнього дня поширення інформації про проблеми аутизму та закликає суспільство активізувати зусилля задля того, щоб діти, які мають це захворювання, стали в майбутньому повноправними членами суспільства.

Змінюватись суспільству потрібно починати сьогодні, щоб завтра соціум став доступним дітям з аутизмом для реалізації їх можливостей.

2 квітня о 13:00 в Кіровоградській обласній науковій бібліотеці ім.Д.І.Чижевського відбудеться акція присвячена «Всесвітньому дню розповсюдження інформації про аутизм». В програмі зустрічі проведення мастер-класів для дітей з особливими потребами, флешмоб з блакитними повітряними кульками, цікава розважальна програма з аніматорами та солодощі.
Запрошуємо всіх долучитися до акції, одягнути щось із одягу або аксесуарів блакитного кольору.

Підтримайте дітей та дорослих з аутизмом!

Пропонуємо оновлений додаток - свіжі новини на ваш смартфон або планшет

Аутизм – це не вирок, а всього діагноз, своєчасне встановлення якого у поєднанні з психолого-педагогічною та соціальною реабілітацією забезпечує реалізацію особистісного потенціалу дитини та інтеграцію її в соціум.

Свято-Успенський духовно-просвітницький центр
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool