Кіровоградців навчатимуть цікавій техніці ОСІЕ

Грудень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 3207 | Коментарі: 0

6 грудня о 12.00 Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва запрошує усіх любителів мистецтва handmade на чергове засідання студії творчого настрою «фАРТ». Цього разу майстриня Наталія Войтковська навчатиме кіровоградців цікавій техніці ОСІЕ.

Японське рукоділля ОСІЕ з’явилося в ХVII- ХVIIІ ст. та користується популярність до сьогодні. Як усі японські рукоділля, осіе не терпить поспіху і вимагає терплячості. ОСІЕ – цікава техніка створення надзвичайних яскравих картин з різнокольорових клаптиків шовку. Даний вид об’ємної аплікації створюється за допомогою спеціально звареного клею, тканини, картону та вати. Робота кропітка але захоплююча, а її результат обов’язково вразить друзів та знайомих.
Для роботи кожному учаснику знадобиться:
- дощечка або щільна основа (10х10 см.);
- невеликі різнокольорові клаптики тканини (атлас або шовк);
- 2 аркуші картону (формат А4);
- простий олівець, копірка;
- вата;
- маленькі ножиці.
Вхід вільний.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool