Кіровоградців грабують прямо на вулиці

Січень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1232 | Коментарі: 0

До Кіровоградського міського відділу міліції за допомогою звернувся 52-річний житель обласного центру. Схвильований чоловік повідомив про те, що він став жертвою пограбування.

Пізно ввечері, кіровоградець повертався додому. Аж раптом невідомий підбіг ззаду й наніс йому удар кулаком по голові. Коли чоловік обернувся, зловмисник вдарив його в обличчя, а потім вирвав з рук сумку з гаманцем та пенсійним посвідченням, і втік.
Потерпілий відразу ж зателефонував до правоохоронних органів. Працівники патрульної служби міськвідділу оперативно відреагували й за вказаними прикметами «за гарячими слідами» затримали грабіжника.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами
Кіровоградського МВ УМВС в області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool