Кіровоградці, зробимо рідне місто ошатним і комфортним для проживання!

Квітень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

У Кіровограді триває місячник з благоустрою території міста, який має на меті забезпечення належного санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення обласного центру. Весняне прибирання Кіровограда триватиме до 30 квітня, а 25 квітня оголошено днем загальноміського суботника, повідомляє сайт міськради

Місячник чистоти дав старт всім сезонним роботам із благоустрою та озеленення. На всій території обласного центру забезпечується вивезення сміття, посадка дерев та кущів, приводяться в порядок дворові території, газони, фасади будинків.
Кожен кіровоградець може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки чистота міста, його площ і вулиць, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас.
Мешканці Кіровограда завжди славилися своєю хазяйновитістю і охайністю. Будемо ж дбайливими господарями - за доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Тож об'єднання зусиль всіх небайдужих кіровоградців на благо рідного міста має стати чудовим прикладом любові і дбайливого ставлення до своєї маленької батьківщини.
Звертаємось до всіх жителів приватного сектору і багатоквартирних будинків із закликом взятинайактивнішу участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів та парків, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до висадки мальовничих квітників та створення цікавих малих архітектурних форм у дворах багатоповерхівок.
Переконані, що спільними зусиллями ми перетворимо Кіровоград на справді ошатне і комфортне для проживання місто!


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool