Кіровоградці здали майже 140 одиниць зброї та спецзасобів

Листопад 03, 2014 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Такі результати місячника добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спеціальних засобів, що проводився на території області у період з 1 по 31 жовтня.

Серед зданого 102 одиниці мисливської гладкоствольної зброї (36 – незареєстрованої), 2 – нарізної, 6 – холодної та 1 – саморобної. Наразі вирішується питання про реєстрацію у власність жителів області 27 одиниць зброї.
Також до ОВС громадяни добровільно здали 28 спеціальних засобів, з них 22 газових пістолета і 3 револьвера та 3 пристрої для відстрілу патронів, споряджених кулею несмертельної дії. Крім того, протягом місяця жителями області до міськрайорганів здано понад 800 набоїв до різних видів зброї.
У ході місячника до міліції надійшло 4 повідомлення про виявлення снарядів та 1 – про виявлення міни часів Великої Вітчизняної війни. У подальшому боєприпаси були утилізовані працівниками Державної служби з надзвичайних ситуацій.
12 громадян у результаті добровільної здачі зброї, спецзасобів, набоїв та боєприпасів не притягнуто до кримінальної відповідальності.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool