Кіровоградці здали до органів поліції понад 180 одиниць зброї

Квітень 02, 2016 | Новини | Переглядів: 830 | Коментарі: 0

Загалом під час проведення місячника громадяни здали до поліції 183 одиниці зброї, з яких 175 мисливських гладкоствольних рушниць (32 - незареєстровані), 1 нарізний карабін армійського зразка, 3 мисливських нарізних карабіни та 2 мисливські ножі.

Також було добровільно здано майже 100 набоїв до зброї армійських зразків, 2 снаряди, 1 гранату. Крім того – 22 спеціальні засоби для відстрілу патронів, заряджених речовинами сльозоточивої та дратівної дії і 3 пристрої для відстрілу гумових куль, по одному з яких незареєстровані.

10 громадян, що добровільно здали зброю, боєприпаси і заборонені до вільного обігу предмети, звільнено від кримінальної відповідальності.
Так, мешканець селища Олександрівка здав до місцевого відділення поліції охолощені (деактивовані) кулемети Максим та ДП-27 (Дегтярьова). У подальшому бажає зареєструвати дану зброю у встановленому порядку та використовувати для проведення реконструкції бойових дій періоду Другої світової війни.

За матеріалами управління превентивної діяльності ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool