Кіровоградці, завітайте до податкової

Листопад 12, 2013 | Новини | Переглядів: 1160 | Коментарі: 0

З метою визначення об‘єктів нерухомості, у тому числі пільгових, бази оподаткування та суми податку, власників нерухомості, будинків та квартир, до кінця поточного року закликаємо здійснити звірку даних щодо кількості своїх об‘єктів нерухомості та розмірів їх житлової площі з даними реєстру платників податків.

Нагадуємо, що не сплачуватимуть податок власники квартир, якщо їх загальна житлова площа не перевищує 120 м. кв. та власники будинків - до 250 м. кв. Якщо у власника є і квартира, і будинок загальною житловою площею до 370 м. кв., він також не сплачуватиме податок на нерухомість.
Додатково повідомляємо, що у випадках, якщо власники житлової нерухомості використовують її з метою одержання доходів (здають в оренду, лізинг, використовують в підприємницькій діяльності), то вони не можуть претендувати на одержання пільги і повинні сплачувати податок за всю житлову площу об’єкта нерухомості.
З метою проведення звірки звертайтесь до Кіровоградської ОДПІ за адресою: м. Кіровоград, вул. Глінки, 2, кабінет 1101.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool