Кіровоградці, завершується кампанія «Декларування -2015»

Квітень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 847 | Коментарі: 0

Нагадуємо мешканцям Кіровограда та Кіровоградського району, що до закінчення деклараційної кампанії залишилося обмаль часу, оскільки 30 квітня 2015 року - останній день подання податкової декларації про майновий стан і доходи.

Декларація подається до податкової інспекції за місцем реєстрації (прописка) громадянина.
Бланк декларації можна роздрукувати з веб-порталу Державної фіскальної служби України (www.sfs.gov.ua).
Податкова декларація подається до контролюючого органу в один із таких способів за вибором платника податку:
– особисто платником або уповноваженою на це особою;
– надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення;
– засобами електронного зв’язку в електронній формі з дотриманням умови щодо реєстрації електронного підпису у порядку, визначеному законодавством.
Варто зазначити, що поштове відправлення слід здійснити не пізніше, ніж за десять днів до закінчення граничного терміну подання декларації, а при поданні в електронній формі – не пізніше закінчення останньої години дня, у якому минає такий граничний термін (пункт 49.5 статті 49 Податкового кодексу України).
Також на веб-порталі ДФСУ та суб-сайті ГУ ДФС у м.Києві працює електронний сервіс «Декларування он-лайн», за допомогою якого громадяни можуть заповнювати та надсилати Декларацію через Інтернет.
Щодо громадян, які бажають реалізувати своє право на податкову знижку за наслідками 2014 року, то вони можуть надати декларацію упродовж всього 2015 року.
Шановні громадяни! Не відкладайте свій візит до податкової інспекції на останній день. Декларування доходів та своєчасна сплата податків – це конституційний обов’язок та індивідуальний внесок кожного громадянина у добробут держави.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool