Кіровоградці, за воду, використану для питних і санітарно-гігієнічних потреб, податок не сплачується

Лютий 26, 2013 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

Це передбачено змінами до ст.323 Податкового кодексу України, які діють у 2013 році.

Так, водокористувачі (підприємства, установи, організації, приватні підприємці), які використовують воду для задоволення виключно власних питних і санітарно-гігієнічних потреб, не сплачують збір за спеціальне використання води.
Під терміном „санітарно-гігієнічні потреби” слід розуміти використання води в туалетних, душових, ванних кімнатах і умивальниках та використання води для утримання приміщень у належному санітарно-гігієнічному стані. В даному випадку вода не повинна використовуватися на виробничі та інші потреби
При цьому, у разі використання води не тільки для власних питних і санітарно-гігієнічних цілей, а й для задоволення будь-яких інших виробничих потреб, такі водокористувачі сплачують збір на загальних підставах за весь обсяг фактично використаної води з урахуванням обсягу втрат води в їх системах водопостачання.
Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool