Кіровоградці, з понеділка різке погіршення погодних умов!

Листопад 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1201 | Коментарі: 0

За повідомленням синоптиків, у зв’язку з переміщенням в Україну активних циклонів очікується зміна погодних умов: 25 листопада у західній частині дощ з переходом у мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, в північних, центральних, південних областях сильні дощі; на більшій частині території пориви вітру 15-20 м/с.

26-27 листопада в західних, північних, Вінницькій, Черкаській області мокрий сніг, налипання мокрого снігу, утворення снігового покриву, на дорогах ожеледиця; на решті території дощ з переходом в мокрий сніг; зниження температури: вночі та вдень до 2° тепла – 4° морозу (вночі 27 листопада на заході до 2-7° морозу), на півдні та південному сході до 0- 6° тепла.

ДАІ України закликає водіїв бути уважними та обережними за кермом, неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не перевищуйте швидкість, дотримуйтесь безпечної дистанції та правил паркування, з особливою обережністю рухайтеся по мостам та естакадах, відмовтеся від ризикованих маневрувань.

В умовах недостатньої видимості рухайтеся з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями.

Якщо під час руху ви побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через негоду, викличте на допомогу ДАІ або аварійні служби.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool