Кіровоградці ярмаркували

Березень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1168 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 березня, Кіровоград ярмаркував. За дорученням міського голови Андрія Райковича, напередодні свята весни - 8 Березня, на площі перед міською радою влаштували виставку – ярмарок.

Участь у святковій торгівлі взяли виробники з Кіровограда, та кількох районів області. Продавали продукцію до столу – крупи, олію, молочну та м’ясну продукцію, хліб, солодощі. На всі товари виробники зробили святкову знижку – 10 – 20 %.

Пропонували також різноманітні напої та сувеніри. Через дощ програму заходу довелось скоротити, зібрались не всі учасники. Проте решті погода торгівлю не зіпсувала. Разом з кіровоградцями ярмаркував заступник міського голови Олександр Мосін. Він перевірив, чи не завищували виробники святкових цін, повідомляє сайт міськради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool