Кіровоградці, якщо ви відпочиваєте біля водойми

Квітень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 963 | Коментарі: 0

Коли постає питання вибору місця для відпочинку, дозвілля у родинному колі, ми нерідко віддаємо перевагу природі, обираємо місце поближче до водойми. Особливо у теплу пору року.

Якщо Вам пощастило відпочивати біля річки чи ставка, можна покататися у човні. Радимо, перш за все, переконатися у надійності і справності плавзасобу, посадку здійснювати обережно, не сідати на бортик, не розхитуватися, не перевантажувати човен і не пересідати на ходу з одного на інший. Особи, які не вміють плавати, повинні кататися у рятувальному жилеті. А людина, що працює веслами, повинна пам’ятати про відповідальність, уважно дивитись вперед і не допускати зіткнень з перешкодами та іншими човнами. Якщо човен перевернувся, в першу чергу, надайте допомогу тим, хто не вміє плавати, утримуючись за борти човна, кличте на допомогу і загальними зусиллями штовхайте човен до берега, на мілину. Ще у такому випадку вам стануть у нагоді знання першої допомоги.
І нехай вас не бентежить, що відпочинок не буде повноцінним, тому що потрібно дотримуватись правил: ви повинні дбати про збереження життя і здоров’я, своє і ваших дітей.
Прес-служба Управління ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool