Кіровоградці, як провезти коштовності через кордон

Лютий 19, 2014 | Новини | Переглядів: 1337 | Коментарі: 0

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області роз’яснює, що слід знати подорожуючим при переміщенні дорогоцінних металів та прикрас.

Незалежно від віку можна вивозити чи ввозити в Україну золото, срібло, платину, метали платинової групи, у зливках та порошках, а також монети вагою до 500 г за умови їх письмового декларування в повному обсязі.
Вивезення банківських металів вагою понад 500 г у вигляді зливків і монет можливо на підставі індивідуальної ліцензії на вивезення за межі України банківських металів та за умови письмового декларування митному органу.
Ліцензію видає територіальне управління Національного банку за місцем проживання громадянина.
Нагадуємо, що порядок переміщення через митний кордон України готівки і банківських металів визначено Постановою Правління Національного банку України від 27.05.08 року № 148 зі змінами та доповненнями.
Особисті прикраси з дорогоцінних металів та каміння, що мають ознаки таких, що були в користуванні, належать до особистих речей та не підлягають декларуванню та оподаткуванню.
Якщо прикраси ввозяться як товар, то підлягають декларуванню на загальних підставах.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool