Кіровоградці вже заборгували 43,8 млн. грн. за спожите теплопостачання

Березень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

Оплата за спожитий газ автоматично здійснюється з рахунків підприємства із спеціальним режимом використання, на які надходить оплата споживачів за надані послуги теплопостачання.

В складних умовах сьогодення, ми повинні розуміти, що перебіг опалювального сезону залежить тільки від дотримання платіжної дисципліни, своєчасних розрахунків та відповідальності мешканців міста Кіровограда, адже станом на 15 березня 2016 року заборгованість споживачів – фізичних осіб ( населення ) складає 43,8 млн. грн.

Пам’ятайте !

Несплата заборгованості за надані послуги централізованого опалення у встановлені чинним житлово-комунальним законодавством строки тягне за собою звернення підприємства до суду та винесення рішення про стягнення із споживача основної заборгованості, 3% річних, інфляційних втрат та витрат по сплаті судового збору, що значно збільшує суму заборгованості.

Після отримання виконавчих листів та судових наказів по стягненню заборгованості за послуги з централізованого опалення , відповідно до Закону України «Про виконавче провадження» працівниками ДВС здійснюються наступні заходи :

накладення арешту на все рухоме та нерухоме майно з забороною його відчуження;

встановлення місця отримання заробітної плати , пенсії та звернення стягнення на них;

примусове вилучення майна для подальшої його реалізації.

При цьому додатково з боржників підприємства, справи яких знаходяться на примусовому виконанні в органах ДВС, стягується 10% від суми заборгованості в якості виконавчого збору, а також відшкодовуються витрати по здійсненню та веденню виконавчого провадження .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool