Кіровоградці, втратили документи, пов`язані з обчисленням та сплатою податків-подайте до органу ДПС відповідну заяву

Березень 01, 2013 | Новини | Переглядів: 994 | Коментарі: 0

Статтею 44 Податкового кодексу України передбачено, що платники податків зобов'язані забезпечити зберігання документів, пов‘язаних з обчисленням і сплатою податків, не менш як 1095 днів з дня подання податкової звітності, для складення якої використовуються зазначені документи.

У разі втрати, пошкодження або дострокового знищення документів платнику податків необхідно написати письмову заяву до органу ДПС за місцем реєстрації у п'ятиденний строк з дня такої події.
При цьому нормами Податкового кодексу платникам податків надано можливість відновити втрачені документи протягом 90 календарних днів, наступних за днем отримання повідомлення податковим органом.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool