Кіровоградці: вогнеборці ліквідували пожежі на відкритих територіях

Квітень 28, 2015 | Новини | Переглядів: 1044 | Коментарі: 0

Впродовж вихідних 25-26 квітня пожежно-рятувальними підрозділами обласного Управління ДСНС ліквідовано 5 випадків пожеж сухої трави на відкритих територіях, які виникли у результаті необережного поводження з вогнем невстановлених осіб.

Так, на території Аджамської сільської ради Кіровоградського району вогнем було охоплено150 м2, поблизу смт Димитрового Олександрійського району вогонь поширився на площу 1000 м2, 100 м2 торішньої сухої рослинності горіло вздовж автошляху Долинська – Олександрівка на території Долинського району. У обласному центрі «завдячуючи» невстановленим порушникам правил протипожежної безпеки зайнялось 100 м2 сміття по провулку Верхньовеселому.
Та наймасштабнішу пожежу довелось ліквідовувати світловодським вогнеборцям. За сприяння сухої сонячної погоди та весняному вітерцеві вогонь миттєво охопив 1 га сухої трави на території Микільської сільської ради та 0,3 га хвойної підстилки на території Золотарівського лісництва Світловодського лісгоспу. До ліквідації цієї пожежі залучались не лише пожежно-рятувальні підрозділи Держслужби з надзвичайних ситуацій, а й пожежні лісового господарства, місцеві пожежні команди сіл Микільське та Глинськ.
Шановні громадяни! Погодні умови сприяють виїздам на природу, пікнікам та активному відпочинку. Крім того, тривають й садово-городні роботи у приватному секторі, прибирання прибудинкових ділянок, спалювання сміття. У зв’язку з цим закликаємо до обережного поводження з вогнем, адже неконтрольований вогонь може завдати непоправної шкоди не лише довкіллю, а й перекинутись на розташовані поряд житлові будинки, господарчі будівлі, лісові ділянки. Будьте обережні – не допускайте легковажного ставлення до правил протипожежної безпеки.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool