Кіровоградці, відключення відбудеться у будь - який час за командою диспетчера

Грудень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1383 | Коментарі: 0

Дотримання балансу є базовим принципом функціонування всієї системи електроенергетики. На цьому наголосив директор Кіровоградського РЕМ ПАТ “Кіровоградобленерго” Микола Гершкул.

Виведення з експлуатації на ремонт одного блоку Запорізької АЕС потужністю 1 тис. МВт порушив такий баланс і змусив енергетиків вдатися до непопулярного кроку започаткування з 1 грудня графіку аварійних відключень споживачів, як побутових , так і промислових та об’єктів соціально – культурної сфери.
На такий випадок, відзначив Микола Гершкул, існує погоджений з органами міської влади графік, або його краще назвати перелік черг аварійних відключень, бо визначення графік передбачає існування якогось завчасно відомого часу і терміну таких відключень. У аварійних випадках відключення відбувається у будь – який час за командою диспетчера всієї енергосистеми. Цей час неможливо знати заздалегіть. В залежності від загальної потужності, на яку необхідно обмежити споживання, задіюється потрібна кількість черг аварійних відключень. Вчора було відключено 6 черг, сьогодні вже 10, повідомив Микола Гершкул.
- Ми намагаємося максимально зберегти електропостачання для життєво – важливих об’єктів в мікрорайонах: лікарень, поліклінік, шкіл, садочків, - підкреслив Микола Гершкул. – Але це важко робити, бо виділити окремий об’єкт на лінії технічно дуже складно. Проте диспетчери сьогодні тісно працювали з керівниками міських управлінь освіти, охорони здоров’я та ЖКГ, щоб знайти оптимальну, якщо можна так сказати схему.
За попередніми даними, повідомив головний енергетик Кіровограда, ремонтні роботи на Запорізькій АЕС триватимуть до 5 грудня. Тож, ПАТ «Кіровоградобленерго» звертається до споживачів з проханням із розумінням поставитися до тимчасових незручностей і самостійно обмежити використання електричної енергії.
Більш детальну інформацію можна отримати, звернувшись до кол-центру ПАТ «Кіровоградобленерго» за телефонами: 15-70 (короткий довідковий номер зі стаціонарного телефону), (0522) 35-68-51, (067) 521-15-70 (з мобільного за тарифами оператора)".

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool